Visuel identitet

Visuel identitet for en virksomhed er med til at skabe det look/brand man vil vise verden udadtil. Det skal gerne have en ensartethed, en rød tråd hele vejen igennem, så det giver et helhedsindtryk der viser troværdighed, styr på tingene, genkendelighed og balance. I en verden, hvor der på alle felter  er mange om buddet, er det vigtigt at skille sig ud ved at vise virksomheden frem med professionalisme og troværdighed fra første øjekast på tværs af medier.

Hos lebaf specialiserer vi os i netop at bidrage til den visuelle identitet gennem professionelle, ærlige og æstetiske fotografier. En vigtig del af den visuelle identitet idag er at vise processerne bag virksomhedens produkt, service og brand. Det giver et glimt bag kulisserne, om det er kokken i køkkenet, snedkeren på værkstedet, industriel produktion med maskiner og robotter, alt har en historie og lebaf hjælper jer med at finde den frem og gøre den gennemsigtig for alle. En sådan gennemsigtighed omkring virksomheden skaber troværdighed, viser en stolthed for faget og den daglige indsats det kræver at levere kvalitet.

Lad lebaf tage sig af virksomhedens visuelle identitet og kommuniker kerneværdierne til kunder, internt og globalt.

vægudsmykning

Vægudsmykningen i din virksomhed er det første indtryk dine kunder får, når de går ind ad døren hos jer. Det er derfor vigtigt, at det afspejler og udtrykker hvad i som firma står for.

Hos lebaf specialiserer vi os i at give virksomheder netop den vægudsmykning, der passer dem i ånd og sjæl. Gennem professionel fotografi fanger fotograf  Henriette Klausen de øjeblikke der paser jer. Det kan være eksisterende kollektioner fra lebaf der falder i kundens smag, en bestemt lokation,  et tema eller helt unik kunst fra virksomhedens dagligdag som en del af den visuelle identitet.

Sammen tager vi en snak om hvem i er og hvilke rum i gerne vil skabe i jeres virksomhed, så vi får skabt den helt rigtige atmosfære.

Kontakt Henriette Klausen for et uforpligtende tilbud og en snak om jeres muligheder.

lebaf tilbyder

Hos Lebaf er historie fortællingen i fokus, og vi dokumenterer stort set alle situationer i gerne vil fremhæve og formidle til omverdenen.

Først og fremmest er vi åbne for jeres ideer, og vi tager udgangspunkt i den stil og de værdier i har sat for virksomheden og produktet. I fællesskab finder vi frem til den løsning der passer netop jer.

Dokumentation af dagligdagen i din virksomhed, med fokus på faget, produktet, kulturen og menneskene bag

Et photoshoot som denne giver mange forskellige billeder, der kan bruges på alle medier samt udsmykning af virksomheden.

Produkt i miljø

Det er vigtigt at vise produktet så det kommer til sin ret og vises fra sin bedste side. Her er produktfotos i det rette miljø med til at give produktet liv og karakter.

Profil og medarbejderbilleder

Billeder af dig/medarbejdere i det miljø der arbejdes i til daglig, giver ærlige og mere naturlige billeder. Ønskes mere traditionelle profilbilleder, vil dette naturligvis også være mulig.

Vægudsmykning

Udsmyk din virksomhed med eksisterende kollektioner fra lebaf, eller vis din egen identitet gennem fotografier fra din virksomhed, som en del af jeres visuelle identitet.