Efter at være blevet mor, har jeg fundet en stor glæde i børnefotografering. Jeg holder virkelig af at få lov at fange de der øjeblikke, hvor vores børn bare er dem selv og deres personlighed skinner igennem. Jeg er selv en barnlig sjæl og har en naturlig forbindelse til børn, de føler sig hurtig trykke i mit selskab.

Jeg arbejder ud fra at billederne skal være så naturlige som muligt, og bruger hovedsageligt naturen og det naturlige lys. Naturlige afslappede billeder synes jeg opnås bedst i et miljø, hvor børnene får lov at være dem selv, leger og løber rundt og udforsker fx skoven, og jeg er med på deres premisser og fanger dem i deres oplevelser og det de har gang i. Derfor tilbyder jeg også at komme hjem til jer. Jeg har stor fokus på at det skal være en god og sjov oplevelse for alle. Jeg er der bare til at fange øjeblikkene 🙂

Vi kan mødes i naturen eller et bestemt sted der betyder noget særligt for jer. Det kan også være hjemme ved jer selv.

Ring eller skriv til mig, så finder vi ud af hvad der passer jer bedst, og indenfor en prisklasse i kan være med på.

 

 

Henriette Klausen

contact@lebaf.dk

 25 39 85 93