Mødregrupper

Mødregruppen er for mange, især 1. gangsfødende, et fantastisk fællesskab, hvor man kan slappe af og være sig selv, omgivet af ligesindede, der forstår op- og nedturene i moderskabet. Jeg var personlig utrolig glad for min mødregruppe. Vi var gode til at lytte til og støtte hinanden, grine sammen og dele erfaringer og oplevelser. Især i de svære tider, var det en stor hjælp og trøst at have disse kvinder i livet. Min datter og jeg har fået nogle fantastiske venskaber ud af det.

I mødregruppefotografi er mit mål at fange de naturlige og autentiske øjeblikke, der udfolder sig. Jeg fokuserer på at fange de søde øjeblikke og det smukke bånd mellem mødre og deres børn. Det giver også mulighed for at få taget nogle søde portrætbilleder bare af baby, i et afslappet og hyggeligt miljø.

Hvordan foregår det?

Jeg kommer ud til jer, når det passer jer bedst. Er hos jer i op til 2 timer, alt efter hvor mange i er. Så hygger vi bare, og jeg fotograferer undervejs. Jeg plejer at bruge ca 15/20min på hver mor og baby, hvor jeg koncentrere mig om jer to, og man kan komme med ønsker til billeder og medbringe eget tæppe, legetøj eller andet.

Der plejer også at være stemning for et fællesbillede af alle babyer, og evt også med mødrene 🙂

Pris

Selve fotograferingen og tiden jeg bruger hos jer er helt gratis. I betaler kun for de billeder i ønsker, og der er intet krav om køb.

Pris for digitale filer:

de valgte billeder redigeres helt færdig og fin i både farve og sort/hvid, samt i både web og printopløsning.

Priser kommer snart!