Udtalelse fra Tandlægerne Skørping

Lebaf har i foråret 2018 udsmykket væggene hos os ved Tandlægerne Skørping, i forbindelse med en udvidelse og renovering af klinikken. Udsmykningen fra Lebaf består af billeder fra det omkringliggende landskab i Rold Skov, der har et look af dansk design og bidrager med en atmosfære der giver rummene både ro, liv og professionalisme for kunder og personale.

"Vi har deltaget i at vælge motiverne med assistance fra Henriette Klausen, som gjorde udvælgelsen af motiver til klinikken til en fornøjelig og overskuelig proces. Det har givet os en udsmykning der er helstøbt. Motiverne og deres sammensætning, gør at de enkelte rum også kan stå alene som behagelige og tryghedsgivende rammer for vores klinik".

"Flere af vores kunder, har givet udtryk for at udsmykningen giver en følelse af ro og afslappethed. De er meget interesserede i billederne, og positive for, at de er fra nærområdet. Det giver en god dialog og atmosfære på klinikken.”
Alt i alt har vægudsmykningen fra Lebaf skabt en atmosfære og bidraget med kvaliteter, der passer lige ind i vores værdier og vision for klinikken".

Visuel Identitet

Lebaf har også bidraget til den visuelle identitet på Tandlægerne Skørpings hjemmeside, gennem profesionelle, troværdige fotografier af dagligdagen på klinikken.

Tandlægerne Skørping